Over

Best Best is een initiatief van Tom Lassing, tegenwoordig BB en inwoner van De Vleut. (BB = Bekende Bestenaar)

De site is bedoeld als wakker houdertje. Er zijn de afgelopen jaren al heel wat onderwerpen langsgekomen. De belangrijkste en meest spraakmakende was de 78 meter hoge uitkijktoren die ineens in De Vleut gepland was. Daar werden we als wijk even heftig door wakker geschud. Die toren komt er nu dankzij bewonersinitiatief definitief niet en daarmee heeft heel de wijk gewonnen. Maar er zijn ook leuke dingen besproken. De Open Tuinen route, de Klompenroute. Leuke initiatieven die iets toevoegen aan wonen in Best.

Tom zelf kent u waarschijnlijk ook, en anders zijn vrijwilligerswerk wel. Jarenlang was hij het gezicht van het GOEB, de koepel van de erkende Bewonersgroepen. Bijna acht jaar lang was hij voorzitter en hij was indertijd ook één van de oprichters toen het de officiële status moest gaan krijgen. Ook is hij al sinds eind 2000 betrokken bij het Bewonersoverleg Kantonnier. Daarnaast is hij in 2015 al zeven jaar lang bestuurslid van de Atletiekclub (Voorzitter Baanatletiek), alwaar hij ook gediplomeerd jeugdtrainer is. Twaalf jaar lang werd tot en met 2014 de toen nog op zaterdag gelopen jeugdcarnavalstocht door hem gecoördineerd. Ook is Tom al sinds 2003 betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse Sociale Markt in Best. In 2014 en 2015 was hij ook betrokken bij de organisatie van de Beursvloer Best/Oirschot.

Voor de gemeente is Tom ook regelmatig werkzaam in werkgroepen. Zo is er eind 2015 de evenementen commissie die er naar streeft om de organisatoren van evenementen in Best van dienst te zijn door faciliteiten te bieden en samenwerkingen te bevorderen.

In De Vleut is Tom bestuurslid en medeoprichter van Stichting Gastvrij de Vleut. Een samenwerkingsverband van lokale ondernemers.

Tom is zakelijk actief met 250 websites, waaronder www.beursbox.nl. Menigeen zal het verlichte Beursbox bord al voor het huis hebben zien staan. Een huis overigens met een prachtige tuin die af en toe ook opengesteld wordt.

 

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner