Geroyeerd bij Stichting Gastvrij De Vleut

28 juli, 2017 | door tlassing |

Gastvrij de Vleut is zo gastvrij niet meer. Heb je kritiek op een deel van de plannen van één van de deelnemende ondernemers en ventileer je dat na een raadsvergadering via de krant omdat je van mening bent dat de plannen er nu bij de gemeente doorheen gesjeesd worden en ze vooral kwalitatief nog wel wat kracht kunnen gebruiken, dan ben je niet meer welkom, dan wordt je als deelnemer geroyeerd.

Gastvrij staat dus blijkbaar voor meeknikken en geen kritiek hebben, zeker niet naar buiten toe.

Er is veel leuks gaande in De Vleut en ik was door de huidige voorzitster van Gastvrij de Vleut vanavond gevraagd bij een extra vergadering. Daar we net drie dagen geleden constructief meegedacht hadden met de Klompenroute die nu samen met Liempde en Sint-Oedenrode opgepakt gaat worden, had ik de verwachting dat het daar over zou gaan en had ik tijd vrijgemaakt in mijn drukke agenda.

Kom ik daar, is de intro dat vanwege mijn stukje in de krant ze al besloten hebben me te royeren als deelnemer. Nu, dat had je me ook even door kunnen bellen, of was even langs gekomen.

Nu moet u weten, ik was ooit mede-oprichter van Stichting Gastvrij de Vleut. Ik sta dan ook in de notariële oprichtingsstukken en was de eerste penningmeester van de stichting.

Ik ben direct na deze intro van de voorzitster opgestapt en weggegaan. Ook dat waardeerden ze niet, vooral de eigenaar van Best Zoo had me nog even flink willen aanpakken. Dat leek me nu niet echt zinvol. Hij kan zijn tijd beter besteden aan het verbeteren van de plannen…

Van mij uit was mijn direct opstaan en weggaan overduidelijk. Immers, wat moet je anders? Het besluit om de te royeren is al genomen, dus waarom dan nog tijd verspillen en ruzie maken? Ik ben geroyeerd, dus verder praten is zinloos en om hun gemekker aan te horen voelde ik ook niets voor. Gastvrij De Vleut… Misschien toch eens nadenken over een andere naam?

 

 

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.