In originele staat te koop

17 december, 2018 | door admin |

Bij mij verderop in de straat is nog zo’n zeldzame boerderij te koop die zogenaamd in de “originele staat” is. Dat is ze uiteraard niet, want er is water en licht, maar het is wel zo dat de boerderij u zo’n 50 jaar terug in de tijd brengt.
Voor een bedrag van slechts 400.000 euro (Vraagprijs, daar kan nog wel wat vanaf) wordt u de eigenaar van een rijksmonument met 2.900 meter grond. Dat rijksmonument zijn is een nadeel, maar als u van historie houdt ook vanwege subsidies ook een voordeel. De buren (de kop van de boerderij wordt door anderen bewoond) hebben de kop van de boerderij binnen helemaal mogen moderniseren en hebben nu een moderne woning in een oud jasje.

De vraag is wat precies het rijksmonument zijn inhoudt. Ik ga er vanuit dat het huis wel van binnen naar deze tijd gebracht mag worden, maar aan de buitenkant ben je gehouden aan het feit dat het er authentiek moet blijven uit zien.
Ben je handig, of heb je een bouwbedrijf, dan ligt er hier een prachtige boerderij op een zichtlocatie klaar voor je.
Voor meer informatie: Sint Oedenrodeseweg 15, Best.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.