Waal 31 wordt hotel

23 januari, 2019 | door admin |

Het kantoorpand op Waal 31 (industrie terrein Breeven) wordt als het aan de nieuwe eigenaar ligt een hotel. Het wordt een hotel voor tijdelijke buitenlandse werkkrachten, in de volksmond ook wel een Polen hotel genoemd.

In het al enige tijd leegstaande pand kunnen de nodige kamers gemaakt worden, want er is 2300 vierkante meter kantoor ruimte beschikbaar. Het pand heeft ook 57 parkeerplaatsen.

De ontwikkelaar is Global Foundation die al meerdere kantoorpanden omgebouwd hebben. Het pand aan Waal 31 is de laatste jaren al verschillende keren doorverkocht, steeds tegen hogere prijzen. Ik heb overigens gezocht. Het pand is nog altijd via
Verschuuren & Schreppers te koop voor 1,5 miljoen euro. De huidige eigenaar kocht het voor 1,1 miljoen en de eigenaar daarvoor verkreeg het pand voor 800.000 euro. Puur dus leeg doorverkopen moet het pand bijna dubbel zo duur maken.

De huidige eigenaar heeft het pand gekocht met behulp van kapitaalkrachtige particuliere beleggers. Ik denk dat ik wel een idee heb in welke hoek we die beleggers kunnen vinden.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.