Niet langer ontspannen bij de tandarts

22 februari, 2018 | door admin |

Onder een tandartspraktijk aan de Oirschotseweg is in de kelder een enorme wietplantage aangetroffen. De tandarts had er niets mee van doen, de collega onderneming er naast wel. Die persoon huurde de kelder en is nu opgepakt.

De consequentie is nu natuurlijk wel dat het over is met die heel ontspannen tandarts pati├źnten. Op heel natuurlijke wijze werd een bezoek aan de tandarts gewoon heel prettig. Niemand had nog stress.

Dat moet mij weer overkomen… Ik mag volgende week weer komen en helaas, dat wordt een nuchtere ervaring.

Nu op serieuze noot… Het beleid is dat gebouwen worden gesloten waarin kwekerijen worden aangetroffen. Doortrekken van dit beleid zou een ramp voor de tandarts betekenen. Die wist van niets en huurt ook alleen maar bedrijfsruimte in hetzelfde pand. Elders in het land hield de overheid daar geen enkele rekening mee en panden gingen zonder pardon op slot. Alleen zo kan je de eigenaar van het pand echt economisch treffen. Toevallig werd ook vandaag bekend dat een huis op de Kon. Julianaweg voor drie maanden dicht gaat. Flinke schadepost voor de eigenaar, want dat is drie maanden geen huurinkomsten voor de eigenaar/verhuurder.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.