Succesvolle penningmeester bijeenkomst

16 januari, 2018 | door admin |

Op 15 januari 2018 vond bij Beursbox.nl een bijeenkomst plaats die speciaal was georganiseerd voor Bestse penningmeesters van verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Deze bijeenkomst kwam voort uit een deal die Ton Timmerman (SAB Best Accountants) en Tom Lassing (Beursbox.nl) op de Maatschappelijke Beursvloer Best-Oirschot gesloten hadden.

We constateerden dat in Best de laatste jaren te veel dure fouten waren ontstaan vanuit besturen en dan met name vanuit penningmeesters. Hun kennis schoot te kort en dat kan een kostbare zaak worden. We wilden daarom niet stil blijven zitten maar besloten zelf de handdoel op te pakken en er wat aan te doen.

Tom Lassing zou voor de zaal en de koffie en thee zorgen en iedereen uitnodigen en Ton Timmerman zou voor sprekers zorgen.

Het resultaat was een volle zaal met drie sprekers en Tom Lassing als inleider.

Ton Timmerman RB, Peter van den Berg AA en Hans van den Hoogenhoff RC van SAB Accountants hadden ieder een paar onderwerpen opgepakt en wisten de nodige vragen vanuit de zaal op te roepen.

penningmeester

Ook wethouder John Verheyen was aanwezig en heeft kunnen constateren dat de avond bijzonder nuttig was. De vraag is nu, hoe verder?

De aanwezige penningmeesters is een gereedschap verstrekt waarmee ze onderling makkelijk contact met elkaar kunnen opnemen. Het zou overwogen moeten worden hier structureel iets mee te doen om via deze weg de kwaliteit van bestuurders omhoog te brengen. Dat is goed voor de bestuurders en is (financieel) ook goed voor de clubs en instanties waar ze werkzaam voor zijn.

 

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.