Wil het vliegveld ’s nachts open?

27 september, 2017 | door admin |

Van een doorgaans goed ingelichte bron kreeg ik de volgende gegevens door:

Ze gaan proberen VLM toestellen te krijgen. Dan doel ik op de a330s. nou is hier een pijnlijk iets aan. Om de rotaties winstgevend te maken, moet het vliegveld ’s nachts open. Ze concurreren met Brussels Airport en Oostende.

Als dit waar is, dan vraag ik me af hoe Vliegveld Eindhoven dit gaat insteken. Eigenlijk weet ik het antwoord wel, maar ik laat me graag een keer positief verrassen, zeker nu dit onderwerp dankzij deze plaatsing geen geheim meer is.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

U dient in gelogd te zijn om een reactie te plaatsen.